4 ragoutbakjes en 1 bakje kalfsragout
1 L tomatensoep+ 1 L bospaddenstoelensoep opgemaakte koude schotel met gevulde eitjes rauwkostsalade een gevarieerd vleeswarenpalet met roomboter en 4 verse eitjes, 6 mini-afbakbroodjes, 1 bak van ca 750 gram aardappelgratin 1 bakje witte rijst, 2 bakjes kant en klaar vlees in saus naar keuze (AUB invullen)
1 kom chocolademousse + enkele stukjes arretjescake voor bij de koffie
keuze vlees uit:
gehaktballetjes in tomatensaus
varkenshaas in champignonroomsaus
varkenspoulet champignonsaus
peelham champignonroomsaus
peelham honing/mosterd saus
kip saté
kip pilav
kipfilet champignonroomsaus
rundertong in roomsaus
hachee/zuurvlees
bouef bourguignon
kipragout
kalfsragout
wildgoulash
Hongaarse goulash
hazenpeper